Goed nieuws! èSKa Meubelen is weer uitgereid en deze keer met diverse keuken lijnen!

Heeft u interesse dan bent u uiteraard altijd van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken en dan sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave. 

Om contact met ons op te nemen kunt u het contactformulier invullen, mailen naar info@eskameubelen.nl of bellen naar 06 - 11 41 72 00

 

Hieronder een overzicht van de diverse keuken lijnen:

Luxe keukens

De luxe keukenlijn is een compleet programma dat volledig aansluit op uw wensen. Door de hoge mate van flexibiliteit van het leveringsprogramma kan aan vrijwel elke keukenwens worden voldaan. Het frontenprogramma omhelst diverse frontmodellen variërend van  PVC fronten tot 22mm dikke MDF gefolieerde fronten. De korpus wordt aan de buitenzijde in kleur geleverd zodat u geen rekening hoeft te houden met zichtzijdes. De binnenzijde van de kasten worden uitgevoerd in de kleur wit.

Voor meer informatie kunt u op deze link klikken.

 

Exclusieve keukens 

De exclusieve keukenlijn is ons meest luxe programma als het gaat om exclusieve keukens. De exclusieve keukenlijn combineert de luxe van een volledige maatwerkkeuken met de prijs en het gemak van een standaard keuken. Het leveringsprogramma van de exclusieve keukenlijn is zéér uitgebreid en stelt een ieder in de gelegenheid om zijn of haar droomkeuken samen te stellen. 

Voor meer informatie kunt u op deze link klikken.

 

Massief houten keukens

Al onze houten keukens hebben de warme natuurlijke uitstraling die men verwacht. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit in houtsoorten hebben wij een programma samengesteld dat behalve een zeer indrukwekkende uitstraling ook kwalitatief zéér hoogwaardig is. Uiteraard geldt ook voor onze houten keukens dat deze volledig aangepast aan de beschikbare ruimte wordt geleverd. 

In ons programma hebben wij diverse frontmodellen welke gaan van strak greeploos tot landelijk en klassiek. Naast het frontenprogramma in massief hout hebben wij ook een uitgebreide keuze in dik- en dunfineer fronten. Ons programma bestaat onder andere uit eiken, beuken, teak en noten. Alle fronten kunnen in diverse soorten beits worden afgewerkt maar kunnen ook worden voorzien van lak. 

Voor meer informatie kunt u op deze link klikken.

 

Projectkeukens

Onze projectkeukens ook wel pantry keuken genoemd blinken uit in degelijke eenvoud. Met onze Projectkeukens keukenlijn tonen wij aan dat een keuken voor de projectmarkt  behalve degelijk ook mooi en praktisch kan zijn. Door de vele mogelijkheden in kleuren, fronttypes, grepen en kasttypes kunt u altijd de gewenste keuken samenstellen.

De projectkeukens keukenlijn is speciaal ontwikkeld voor projectmarkt, sociale woningbouw en low-budget oplossingen. Dit neemt niet weg dat de kwaliteit zeer hoog blijft. Zo hebben al onze pantry keuken uit het projectkeukens programma dubbelwandige stalen lades met demping, en zijn de scharnieren van degelijke kwaliteit en zijn indien gewenst ook te voorzien van demping. Het programma kent veel soorten kasttypes en variëren van kastjes van 30cm breed tot complete blokken van 2,40mtr.

Voor meer informatie kunt u op deze link klikken.

© 2014 - 2020 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste klanten, van 21 december tot 4 januari zijn wij gesloten. Uiteraard staan we daarna weer van harte voor u klaar. De meubelen die in december worden besteld, worden in januari uitgeleverd.