Onze projectkeukens ook wel pantry keuken genoemd blinken uit in degelijke eenvoud. Met onze Projectkeukens keukenlijn tonen wij aan dat een keuken voor de projectmarkt  behalve degelijk ook mooi en praktisch kan zijn. Door de vele mogelijkheden in kleuren, fronttypes, grepen en kasttypes kunt u altijd de gewenste keuken samenstellen.

De projectkeukens keukenlijn is speciaal ontwikkeld voor projectmarkt, sociale woningbouw en low-budget oplossingen. Dit neemt niet weg dat de kwaliteit zeer hoog blijft. Zo hebben al onze pantry keuken uit het projectkeukens programma dubbelwandige stalen lades met demping, en zijn de scharnieren van degelijke kwaliteit en zijn indien gewenst ook te voorzien van demping. Het programma kent veel soorten kasttypes en variëren van kastjes van 30cm breed tot complete blokken van 2,40mtr.

Bent u als aannemer of vereniging in woningbouw geïnteresseerd in deze keuken voor één van uw huurders? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak met één van onze buitendienstmedewerkers.

 

 

 

© 2014 - 2023 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel