Navigatie

Betalen

Betalen

Betalen bij èSKa meubelen kan op een makkelijke en veilige manier. Jij als klant wilt vertrouwen hebben in onze webshop en op een efficiënte manier het gewenste artikel betalen, wij bieden dan ook zoveel mogelijk beveiligde betaalmogelijkheden aan.

 

Vooruit betalen

U kunt vooruit betalen doormiddel van het bedrag over te maken op de rekening van èSKa meubelen.

Het is ook mogelijk vooruit te betalen via IDEAL.U betaald dan vooruit via uw eigen vertrouwde omgeving, via IDEAL kunt u makkelijk, veilig en snel afrekenen.

 

Betalen bij levering

Het is ook mogelijk om te kiezen voor 'Betalen bij levering' (Rembours), hiervoor wordt er €30,00 extra in rekening gebracht, bij maatwerk is een aanbetaling verreist. U kunt uw bestelling dan afrekenen bij onze bezorger, doormiddel van contant te betalen of door te pinnen. 

 

Betalen bij ophalen

De laatste mogelijkheid is om contant te betalen of te pinnen bij het ophalen, u kunt de bestelling dan afrekenen bij de medewerkers van èSKa meubelen.

 

Beste klanten,

De drukte is momenteel zodanig toegenomen dat de levertijd iets langer kan duren dan u van ons gewend bent, daarnaast zit onze planning helaas tot eind Augustus vol. Daarna zijn wij van 1 September tot 19 September dicht i.v.m. vakantie. Orders die nu worden besteld zullen na die tijd geleverd worden (met uitzondering van decoratie)

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

© 2014 - 2018 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie