Natuurlijk doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Wilt u echter toch iets aan ons retourneren? U kunt dan beroep doen op uw herroepingsrecht wat inhoudt dat na het ontvangst van het product u 14 dagen heeft om hier melding van te maken of het product te retourneren. Stuurt u ons dan een mail met uw contactgegevens + ordernummer, zodat wij een afspraak met u kunnen maken over de retourzending. U kunt deze mail sturen naar info@eskameubelen.nl.

Als service kunnen wij evt. het transport regelen. Het bedrag van de order excl. evt. verzendkosten van de heenzending wordt z.s.m teruggestort op uw rekening en dit zal uiterlijk binnen 30 dagen zijn nadat gebruik is gemaakt van het herroepingsrecht. De kosten van de terugzending zijn voor uw eigen rekening. 

Als u meerdere artikelen besteld heeft en een deel van een totale levering retour wilt sturen, dan worden evt. verzendkosten van de heenzending niet vergoed. De kosten van evt. retourtransport verrekenen we met retourbetalingen.

Als u iets terugstuurt bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd verpakkingen en ga daar zorgvuldig mee om. Zorg ook voor een bewijs van terugsturen. Is uw product teruggestuurd, dan doet één van onze medewerkers een taxatie om te zien in welke staat het geretourneerde artikel verkeert. Daarna krijgt u van ons een rapport met informatie over eventuele terugbetaling of omruiling.

 

De retourregeling geldt helaas niet op Maatwerk.

De meeste producten van èSKa meubelen zijn maatwerk. Daarom is ruilen of geld teruggeven niet mogelijk. Heeft u zelf een fout gemaakt bij het inmeten of is het product niet naar wens dan kunt u dit product niet ruilen en kunnen wij helaas geen geld teruggeven.

 

Garantie

Steigerhout is een natuurproduct dat bij name bij temperatuurwisselingen kan gaan 'werken'. Dit hoort bij het product en geeft het meubel een unieke en geleefde uitstraling. Wij geven dan ook geen garantie op kleine oneffenheden of kieren die na verloop van tijd ontstaan. Wanneer u kiest voor afwerkingen met een extra beschermlaag blijft uw meubel langer mooi. Wel zult u het meubel regelmatig moeten nabehandelen met eenzelfde product of opnieuw behandelen met een beits behandeling voor een blijvend mooi resultaat. 

© 2014 - 2024 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel