Navigatie

Over ons

èSKa meubelen is opgericht door Stephan Koelewijn en Shannen Gloudemans in het kleine dorpje Bunschoten-Spakenburg in de provincie Utrecht.

Wat begon als een hobby liep al snel uit de hand. Na een aantal aanvragen ging de naam van het bedrijf steeds harder rollen en we hebben nu klanten in heel Nederland, in Belgie en in Duitsland. Onze klanten komen overal vandaan!

We werken vol plezier aan onze allerhande houten en design meubelen, het mooie van zo'n bedrijf is dat je de wensen van de klant kan laten uitkomen. Bijna alles is mogelijk in ons bedrijf. 

Naast meubelen, hebben we de extra service het leveren en plaatsen van wandbekleding van hout en kunnen we alle soorten maatwerk leveren voor kantoorinrichtingen en projectinrichtingen. Daarnaast kunnen we steigerhouten inrichtingen leveren voor beursstands

Bij ons zit u goed voor de complete inrichting van uw huis en tuin. Kleedt uw huis aan met het uitgebreide assortiment houten decoratie van 'Family Art' of met onze wanddecoratie dat èSKa meubelen u biedt.

Bent u op zoek naar een sidetable van eikenhout voor in uw woonkamer, of een loungebank van steigerhout voor in uw tuin: met onze uitgebreide mogelijkheden komen wij al uw wensen tegemoet! Bestel het meubel in de gewenste maat, kleur en afwerking en wij produceren het met liefde voor u.

 

 brocante, tafel op maat, teigerhouten kast, steigerhout, steigerhoutenstafel. Sloophout, sloophouten tafel, sloophouten meubels, sloophouten kast. teak, teakhout, teakhouten kast, teakhouten tafel, tv meubel, gratis, hout, tv kast,

Kvk-nummer: 72028440

BTW-nummer: 858952853B01

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@eskameubelen.nl of telefonisch op 06 11417299. (Op donderdag zijn wij helaas telefonisch niet bereikbaar)

 

 

 

Beste klanten,

De drukte is momenteel zodanig toegenomen dat de levertijd iets langer kan duren dan u van ons gewend bent, daarnaast zit onze planning helaas tot eind Augustus vol. Daarna zijn wij van 1 September tot 19 September dicht i.v.m. vakantie. Orders die nu worden besteld zullen na die tijd geleverd worden (met uitzondering van decoratie)

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

© 2014 - 2018 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie