èSKa meubelen is in 2014 opgericht in het kleine dorpje Bunschoten-Spakenburg in de provincie Utrecht.

èSKa Meubelen is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in interieurbouw en het vervaardigen van massief houten meubelenMet ons moderne machinepark en jarenlange ervaring hebben we al vele projecten tot een goed einde gebracht. Duurzaamheid kwaliteit en innovatie voor ieder budget.

We leveren interieurprojecten aan de zakelijke markt, werken voor interieurarchitecten en verzorgen projecten voor particulieren. Denk hierbij aan badkamermeubelen, keukens, tafels, kasten, bedden, industriële meubels etc. Dit doen wij van vele verschillende materialen zoals eikenhout, steigerhout en diverse soorten plaatmateriaal zoals MDF. Inmiddels leveren we in heel Nederland, in Belgie en in Duitsland

Het bedrijf is opgericht door Stephan Koelewijn en Shannen Gloudemans, maar inmiddels bestaat ons team uit 5 enthousiaste fulltime medewerkers die allemaal vol plezier aan de allerhande houten meubelen werken, daarnaast hebben we 1 vaste chauffeur in dienst die met liefde de meubelen bij u komt brengen. 

Het mooie van ons bedrijf is dat we de wensen van de klant kunnen laten uitkomen. Met onze uitgebreide mogelijkheden komen wij al uw wensen tegemoet! Bestel het meubel in de gewenste maat, kleur en afwerking en wij produceren het met liefde voor u. Bijna alles is mogelijk in ons bedrijf. 

Staat wat u zoekt er niet bij? Stuur uw ontwerp en wij ontwerpen voor u! In overleg maken wij meubels die volledig voldoen aan uw specifieke wensen.

Laat je door èSKa Meubelen verrassen!

 brocante, tafel op maat, teigerhouten kast, steigerhout, steigerhoutenstafel. Sloophout, sloophouten tafel, sloophouten meubels, sloophouten kast. teak, teakhout, teakhouten kast, teakhouten tafel, tv meubel, gratis, hout, tv kast,

Kvk-nummer: 72028440

BTW-nummer: NL858952853B01

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@eskameubelen.nl of telefonisch op (085) - 06 04 878

© 2014 - 2024 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste klanten, i.v.m. vakantiesluiting is de levertijd van onze meubelen momenteel +/- 8 weken.