Navigatie

Bezorgen

Bezorging

Bij èSKa Meubelen bieden wij verschillende bezorgopties aan u kunt er zelf voor kiezen welke uw voorkeur heeft:

Voor de meubelen:

  • Bezorgen binnen Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort en Nijkerk (Geheel kosteloos, met uitzondering op de kleine decoratie)
  • Standaard bezorging €55,00 (Tot aan de voordeur, meubel wordt in elkaar gemonteerd geleverd door een extern bezorgbedrijf en dient door de klant zelf op zijn plaats gezet te worden.)
  • Bezorgen en op zijn plaats zetten €65,00 (Het meubel wordt in elkaar gemonteerd geleverd en wordt door onze eigen bezorgdienst op zijn plaats gezet.)
  • Gedemonteerd bezorgen en installeren op zijn plaats €85,00 (Deze optie wordt gebruikt als het meubel niet in zijn geheel op zijn plaats gezet kan worden, voornamelijk als het meubel niet door het trapgat past. Het meubel wordt als bouwpakket geleverd door onze eigen bezorgdienst en wordt door ons in elkaar gezet.)

Wat houden de laatste twee opties in: Het meubel wordt hierbij op zijn plaats gezet, de deurtjes worden afgehangen indien nodig en er worden filtjes onder de poten geplaatst indien dit gewensd is. Onze meubelen worden in elkaar gemonteerd geleverd, als het meubel niet door een trap of een deur past is dit voor eigen risico van de klant of u kunt kiezen voor de laatste optie. 

Voor enkele meubelen hebben wij ook de onderstaande optie:

  • Gedemonteerd bezorgen (Door een extern bezorgbedrijf tot aan de voordeur als bouwpakket, zelf in elkaar zetten op eigen risico van de klant.)

 

Voor de woondecoratie:

  • Voor de kleine decoratie bedragen de bezorgkosten in heel Nederland €6,95
  • Voor middelgrote decoratie bedragen de bezorgkosten in heel Nederland €13,25

 

Uiteraard leveren wij ook in Belgie en Duitsland. Neem contact met ons op voor de tarieven voor levering in Belgie en Duitsland.

Omdat alles met de hand wordt vervaardigd is de levertijd van onze producten ongeveer +/- 6 weken, maximaal 7. Met uitzondering van de decoratie, dan is de levertijd 2 tot 4 weken. Informeer naar de mogelijkheden voor spoedbestellingen.

 

Afhalen

Afhalen van de bestelling is ook mogelijk. De bestelling kan na een bericht van ons worden afgehaald op het onderstaand adres;

èSKa meubelen
Haarburg 4c
3751 LM Bunschoten

Indien u kiest voor afhalen van de bestelling wordt u per telefoon of email geinformeerd over de dag wanneer u de bestelling kan afhalen (meestal sneller dan wanneer u kiest voor levering).

© 2014 - 2017 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie