Navigatie

Bezorgen

Bezorgkosten meubelen:

Bij èSKa Meubelen worden de meubelen standaard in elkaar gemonteerd geleverd tot aan de voordeur. (Houdt u hier alstublieft rekening mee met doorgangen)

  • De bezorgkosten in heel Nederland bedragen €55,00 
  • Wilt u montage op locatie of het meubel ontvangen als bouwpakket? Vraag gerust naar onze mogelijkheden. 
  • Bezorgen binnen Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort en Nijkerk (Is geheel kosteloos, met uitzondering op de kleine decoratie.)

Verzendkosten woondecoratie:

  • Voor de kleine decoratie bedragen de verzendkosten in heel Nederland €6,95
  • Voor middelgrote decoratie bedragen de verzendkosten in heel Nederland €13,25

De bovenstaande tarieven zijn niet geldig op de waddeneilanden. Hier kunnen wij uiteraard wel bezorgen in overleg. 

Uiteraard leveren wij ook in Belgie en Duitsland. Neem contact met ons op voor de tarieven voor levering in Belgie en Duitsland.

Omdat alles met de hand wordt vervaardigd is de levertijd van onze producten ongeveer +/- 6 weken, maximaal 7. Met uitzondering van de decoratie, dan is de levertijd 2 tot 4 weken. Informeer naar de mogelijkheden voor spoedbestellingen.

 

Afhalen

Afhalen van de bestelling is ook mogelijk. De bestelling kan na een bericht van ons worden afgehaald op het onderstaand adres;

èSKa meubelen
Haarburg 4c
3751 LM Bunschoten

Indien u kiest voor afhalen van de bestelling wordt u per telefoon of email geinformeerd over de dag wanneer u de bestelling kan afhalen (meestal sneller dan wanneer u kiest voor levering).

Beste klanten,

De drukte is momenteel zodanig toegenomen dat de levertijd iets langer kan duren dan u van ons gewend bent, daarnaast zit onze planning helaas tot eind Augustus vol. Daarna zijn wij van 1 September tot 19 September dicht i.v.m. vakantie. Orders die nu worden besteld zullen na die tijd geleverd worden (met uitzondering van decoratie)

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

© 2014 - 2018 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie