Binnenkort verkrijgbaar!

Wastafel Bouncy enkel

Artikel 1 van 11
Specificatie Omschrijving
Materiaal De populariteit van Solid Surface kan in grote mate worden verklaard door het feit dat het een betaalbaar materiaal is met heel veel goede eigenschappen. Dit zijn de belangrijkste:

-Solid Surface is hygiënisch (geen poriën of naden) en erg makkelijk schoon te maken.
-Het is duurzaam en recyclebaar; het heeft een lange levenscyclus en kan eenvoudig worden gerepareerd en vernieuwd. Omdat het herbruikbaar is, genereert het productieproces vaak tot een derde minder afval dan natuursteen. Solid Surface is een niet-giftig en inert materiaal dat niet-allergeen is voor mensen.
-Het heeft een steenachtig uiterlijk, maar weegt de helft minder dan natuursteen of synthetische kwarts.
-Solid Surface voelt prettiger, warmer en comfortabeler aan dan steen.

Er zijn een paar kleine nadelen die de moeite van het benoemen waard zijn: het krast redelijk makkelijk en kan niet goed tegen hitte. Wel kunnen krassen en breuken in de meeste gevallen snel en eenvoudig worden gerepareerd.
Reiniging Omdat Solid Surface geen poriën heeft, kan vuil zich er slecht aan hechten. In de meeste gevallen kun je alle vuil, zichtbaar en onzichtbaar, dus heel eenvoudig wegnemen met een microvezeldoekje en een sopje. Je mag eventueel schuursponsjes gebruiken en voor hardnekkig vuil is schuurmiddel is ook een mogelijkheid.

Het grote voordeel van Solid Surface ten opzichte van veel andere, delicatere materialen is dat je wel gewone douchereinigers mag gebruiken om het schoon te maken. Het is robuust materiaal dat bestand is tegen zure en/of bijtende schoonmaakmiddelen. Pas wel op met bleek: als je dat niet goed afspoelt kan het er op den duur voor zorgen dat het materiaal vergeelt.
© 2014 - 2024 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel