Magneetbord of krijtbord met steigerhouten lijst

Artikel 4 van 6
€ 95,00 (inclusief btw)

Het magneetbord is gemaakt van nieuw steigerhout. Indien u een krijtbord wilt bestellen gebruiken wij krijtverf. Leuk om uw interieur extra aan te kleden, met uw eigen gekozen kleur.

Het magneetbord/krijtbord van de foto 1 heeft de afmeting van 100 cm breed en 45 cm hoog

Het magneetbord/krijtbord van de foto 2 heeft de afmeting van 120 cm breed en 160 cm hoog

Maar het magneetbord is in elke gewenste maat en model te bestellen. Wilt u bijvoorbeeld geen bakjes of grotere bakjes alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

De prijs is exclusief de bakjes. 

--

Materiaal: Bij bijna elk meubel kunt u kiezen uit 'oud gemaakt steigerhout', 'nieuw steigerhout', 'douglas hout' en 'geborsteld steigerhout'. (Meer informatie over onderstaande houtsoorten vindt u onder 'specificaties')

Diversehoutsoorten_gebruikt_nieuw_douglas_geborstel_website.jpg

--

Kleur: Wilt u wat extra advies tijdens het kiezen van de kleur? Weet u niet zo goed welke kleur mooi in een bepaalde ruimte staat? U kunt altijd contact met ons opnemen, dan denken wij met u mee of geven we extra advies, zodat u met een gerust hart de juiste kleur kan bestellen!

Een aantal van onze kleuren uit de collectie:

kleurenkaart_denieuwe_eskameubelen_3.jpg

Specificatie Omschrijving
Productinformatie Levering: Omdat alles met de hand wordt gemaakt is de levertijd +/- 5 weken. Spoedbestellingen kan in overleg.

Kleur/behandeling: Het hout van de lijst is grondig geschuurd en kan behandelt worden met beits naar keus.

Ontwerp: Met de hand gemaakt.

Onderdelen/montage: Het magneetbord/krijtbord wordt in elkaar gemonteerd geleverd. Het wandbord heeft een blind bevestigingssysteem, doormiddel van twee rekogen.

Let op! Doordat alles met de hand wordt gemaakt kan het originele model iets afwijken van de foto's. Hout leeft hierdoor kan het zijn dat de planken en het model iets kunnen veranderen, na uw aankoop.
Materiaal Gebruikt steigerhout 'oud gemaakt': is nieuw vuren hout wat oud gemaakt is in de fabriek. Door het behandelproces lijkt het alsof de planken jaren in weer en wind in de achtertuin hebben gelegen. Maar dat is natuurlijk niet zo, het is alleen de 'look' en een stuk beter voor de gezondheid. Op gebruikt steigerhout zouden wij geen beitsbehandeling adviseren.

Geborsteld steigerhout: ontstaat door gebruikt steigerhout te borstelen met een borstelmachine tot de bouwsporen volledig verdwenen zijn en de nerf extra goed zichtbaar wordt. Omdat de steigerplank een massieve plank is kan hij altijd nog een klein beetje ‘werken’. Dat wil zeggen dat de plank altijd nog een klein beetje kan krimpen of uitzetten. Dit hoort bij de charme van het gebruikte geborstelde steigerhout, ook bij geborsteld steigerhout zouden wij adviseren geen beits behandeling toe te passen.

Douglas steigerhout: staat bekend om zijn duurzaamheid klasse 3. Door de warme ietwat rode kleur van het hout en de nerf die opvalt zeker ook binnenhuis te gebruiken. Als de planken niet behandeld worden, verkleurt het hout binnen een klein half jaar van de ietwat rode kleur naar een grijze tint. Een blanke impregneer is een prima oplossing om de rode kleur te behouden. Impregneer heeft geen invloed op de duurzaamheid van het hout en is als je grijze planken mooi vindt dus hartstikke overbodig. Ook goed om te weten is dat Douglas planken gedroogd en geschaafd zijn, planken zijn verre van ruw en kunnen zo in een mooi meubel worden omgetoverd.
© 2014 - 2024 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel