De exclusieve keukenlijn is ons meest luxe programma als het gaat om exclusieve keukens. Deze hoogsegment keukenlijn is met recht een echt pronkstuk voor elke woning. De exclusieve keukenlijn combineert de luxe van een volledige maatwerkkeuken met de prijs en gemak van een standaard keuken.

Door het gebruik van uitstekende materialen bent u gewaarborgt van jarenlang kookplezier. Met keuze uit fronten in onder andere acrylaat, massief hout en gefolieerd MDF vindt u vrijwel zeker de uitstraling die naadloos aansluit bij uw wensen. Het leveringsprogramma van de exclusieve keukenlijn is zéér uitgebreid en stelt een ieder in de gelegenheid om zijn of haar droomkeuken samen te stellen. De kasten worden geheel volgens de vooraf afgesproken maten en indeling gefabriceerd. Hierdoor wordt de keukenopstelling niet alleen zéér fraai van uitstraling maar blinkt deze ook nog uit in functionaliteit.

Dus voor een design keuken, keuken in greeploos, design, modern of landelijk neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak.

 

© 2014 - 2023 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel