De luxe keukenlijn is een compleet programma dat volledig aansluit op uw wensen. Door de hoge mate van flexibiliteit van het leveringsprogramma kan aan vrijwel elke keukenwens worden voldaan. Het frontenprogramma omhelst diverse frontmodellen variërend van  PVC fronten tot MDF gefolieerde fronten. De korpus wordt aan de buitenzijde in kleur geleverd zodat u geen rekening hoeft te houden met zichtzijdes. 

De middensegment keukens zijn zeer flexibel en hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Door het zeer uitgebreide kastenprogramma is deze keuken in vrijwel alle ruimtes in te passen. Tegen een geringe meerprijs zijn de kasten eveneens in maat aan te passen. 

Door de grote keuzemogelijkheid in frontmodellen, front- en rompkleuren en kasttypes kunnen wij aan vrijwel alle vragen voldoen. Mochten er onverhoopt toch nog specifieke zaken zijn die niet in het leveringsprogramma van de middensegmentkeuken is opgenomen dan kunt u dit wellicht vinden in de hoogsegment keukenlijn (exclusieve keukenlijn). 

Voor het volledige leveringsprogramma kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

 

© 2014 - 2023 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel