Projectinrichtingen zoals; Winkelpanden en lunchrooms, van maatwerk en meubiliair voor buiten tot vloer afwerkingen binnen, van scholen tot zorginstellingen alles is bij ons mogelijk! Wij vinden dat de keuze niet beperkt moet zijn, daarom zijn al uw ideeën welkom, zodat wij elke behoefte en elke wens kunnen vertalen in het juiste product. Samen met u creëren we de ideale ruimte en geven wij professioneel advies.

 

Kantoorinrichting

Wij verzorgen professionele kantoorinrichtingen met diverse designs of het nu gaat om goedkoop kantoormeubilair, luxe directiemeubilair, alleen een bureau of meubilair voor in de gezamelijke ruimte op kantoor, bij ons bent u op het juiste adres.

 

U kunt ons bellen voor het maken van afspraken, voor een offerte of voor interieur advies via het volgende telefoonnummer: 06-11 41 72 99 of via het contactformulier.  

© 2014 - 2020 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste klanten, van 21 december tot 4 januari zijn wij gesloten. Uiteraard staan we daarna weer van harte voor u klaar. De meubelen die in december worden besteld, worden in januari uitgeleverd.