Navigatie

Overig

Bij èSKa meubelen bieden we voor een mooie prijs de volgende service: 

Projectinrichting:

Projectinrichtingen zoals; Winkelpanden en lunchrooms, van maatwerk en meubilair voor buiten tot vloer afwerkingen binnen, van scholen tot zorginstellingen alles is bij ons mogelijk! Wij vinden dat de keuze niet beperkt moet zijn, daarom zijn al uw ideeën welkom, zodat wij elke behoefte en elke wens kunnen vertalen in het juiste product. Samen met u creëren we de ideale ruimte en geven wij professioneel advies.

 

projectinrichting

 

Kantoorinrichting:

Wij verzorgen professionele kantoorinrichtingen met diverse designs of het nu gaat om goedkoop kantoormeubilair, luxe directiemeubilair, alleen een bureau of meubilair voor in de gezamelijke ruimte op kantoor, bij ons bent u op het juiste adres.

 

kantoorinrichting

 

Wandbekleding:

Naast de bovengenoemde mogelijkheden hebben we de extra service het leveren en plaatsen van wandbekleding, van steigerhout tot sloophout bijna alle houtsoorten zijn mogelijk!

 

           

 

Vensterbanken:

Naast het plaatsen van wandbekleding biedt èSKa Meubelen ook de extra service het leveren en plaatsen van vensterbanken aan, van steigerhout tot sloophout bijna alle houtsoorten zijn mogelijk!

 

U kunt ons bellen voor het maken van afspraken, voor een offerte of voor interieur advies via het volgende telefoonnummer: 06-11 41 72 99 of via het contactformulier.  

Beste klanten, 

van 18 december tot 1 januari is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen in onze werkplaats. 

Wij wensen u namens het èSKa Meubelen team alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling!

© 2014 - 2017 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie