Airco ombouw

Artikel 1 van 1
€ 285,00 (inclusief btw)

Beschrijving:

Bent u die airco in het zicht ook zo zat? Dan is een airco ombouw de perfecte oplossing. 

De afmeting van deze airco ombouw is: 95 x 40 x 60 cm (breedte x diepte x hoogte)
Wenst u een andere maat neem dan contact met ons op. Doordat alles met de hand wordt gemaakt, is alles mogelijk

Het model kan ook geleverd worden met latten doorgetrokken aan de zijkant. 

De airco ombouw is voorzien van stelpootjes, zodat er geen water in trekt en u het meubel zelf nog iets kunt afstellen zodat deze waterpas op de gewenste plek komt te staan. 

Dit artikel is gemaakt van Vergrijsd Douglas hout:

Douglas steigerhout staat bekend om zijn duurzaamheids klasse 3. Planken kunnen onbehandeld 15 tot 20 jaar onbehandeld in contact zijn met weer en wind zonder te rotten. Douglas wordt vooral door de duurzaamheid van het hout gebruikt voor buitenshuis meubelen. Als de planken niet behandeld worden, verkleurt het hout binnen een klein half jaar van de iewat rode kleur naar een grijze tint. Een blanke impregneer is een prima oplossing om de rode kleur te behouden. Impregneer heeft geen invloed op de duurzaamheid van het hout en is als je grijze planken mooi vindt dus hartstikke overbodig. 

--

Materiaal: Verder kunt u kiezen uit 'oud gemaakt steigerhout', 'nieuw steigerhout' en 'geborsteld steigerhout'. (Meer informatie over onderstaande houtsoorten vindt u onder 'specificaties')

Diversehoutsoorten_gebruikt_nieuw_douglas_geborstel_website.jpg

--

Kleur: Wilt u wat extra advies tijdens het kiezen van de kleur? Weet u niet zo goed welke kleur mooi in een bepaalde ruimte staat? U kunt altijd contact met ons opnemen, dan denken wij met u mee of geven we extra advies, zodat u met een gerust hart de juiste kleur kan bestellen!

Een aantal van onze kleuren uit de collectie:

Airco ombouw, aircoombouw, douglas hout, steigerhout, airco kast, airco buitenunit, airco omkasting

Specificatie Omschrijving
Productinformatie Levering: Omdat alles met de hand wordt gemaakt is de levertijd +/- 5 weken. Spoedbestellingen kan in overleg.

Kleur/behandeling: Het hout is grondig geschuurd en kan behandeld worden met een beits kleur naar keuze.

Ontwerp: Met de hand gemaakt.

Onderdelen/montage: Dit meubel wordt in elkaar gemonteerd geleverd

Let op! Doordat alles met de hand wordt gemaakt kan het originele model iets afwijken van de foto's. Hout leeft hierdoor kan het zijn dat de planken en het model iets kunnen veranderen, na uw aankoop.
Materiaal Gebruikt steigerhout 'oud gemaakt': is nieuw vuren hout wat oud gemaakt is in de fabriek. Door het behandelproces lijkt het alsof de planken jaren in weer en wind in de achtertuin hebben gelegen. Maar dat is natuurlijk niet zo, het is alleen de 'look' en een stuk beter voor de gezondheid. Op gebruikt steigerhout zouden wij geen beitsbehandeling adviseren.

Geborsteld steigerhout: ontstaat door gebruikt steigerhout te borstelen met een borstelmachine tot de bouwsporen volledig verdwenen zijn en de nerf extra goed zichtbaar wordt. Omdat de steigerplank een massieve plank is kan hij altijd nog een klein beetje ‘werken’. Dat wil zeggen dat de plank altijd nog een klein beetje kan krimpen of uitzetten. Dit hoort bij de charme van het gebruikte geborstelde steigerhout, ook bij geborsteld steigerhout zouden wij adviseren geen beits behandeling toe te passen.
© 2014 - 2023 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel