Kinderspeelhoek set Jayde

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende

Beschrijving:

Deze kinderspeelhoek set gemaakt van gebruikt steigerhout is de ideale oplossing voor het opbergen van al het rondslingerende speelgoed. De kinderen hebben ook meteen een bankje op te zitten of een tafel waarop ze kunnen spelen. 

Door de schroefgaten in het zicht te laten, creeërt de set een stoere sfeer in bijvoorbeeld de speelhoek.

Op de speelgoedkisten kan een kettinkje bevestigd worden, zodat de deksels open blijven staan en de kinderen makkelijk hun speelgoed kunnen pakken.

De deksel van de kist van de foto is gemaakt van wit gegrond multiplex, zodat de deksels zelf naar wens in een kleur geschilderd kan worden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de deksel van hout te laten maken of door ons het gegrond multiplex te laten schilderen. 

De maat en het aantal kisten kan u helemaal zelf bepalen, hierdoor kunt u hem aanpassen naar de grote van de hoek. Ook het soort handgrepen kunt u helemaal zelf uitkiezen, de gaten in deze kisten zijn op maat gemaakt voor een handvat van touw. 

U kunt de gewenste maat aangeven door contact met ons op te nemen.

De prijs is op aanvraag i.v.m. de vele soorten en beschikbare types, voor meer informatie kunt u ons gerust bellen of het contactformulier invullen.

--

Materiaal: Bij bijna elk meubel kunt u kiezen uit 'oud gemaakt steigerhout', 'nieuw steigerhout', 'douglas hout' en 'geborsteld steigerhout'. (Meer informatie over onderstaande houtsoorten vindt u onder 'specificaties')

Diversehoutsoorten_gebruikt_nieuw_douglas_geborstel_website.jpg

--

Kleur: Wilt u wat extra advies tijdens het kiezen van de kleur? Weet u niet zo goed welke kleur mooi in een bepaalde ruimte staat? U kunt altijd contact met ons opnemen, dan denken wij met u mee of geven we extra advies, zodat u met een gerust hart de juiste kleur kan bestellen!

Een aantal van onze kleuren uit de collectie:

kleurenkaart_denieuwe_eskameubelen_3.jpg

Zoekwoorden: Bureau, bankje, kinderspeelhoek, speelhoekset, speelhoek, speelkamer, kinderkamer, speelgoedkist, kist, opbergkist, steigerhout, gebruikt steigerhout, met deksel, tafeltje, kinder, kinderen, slaapkamer, kisten, lades, laden. 

Specificatie Omschrijving
Productinformatie Levering: Omdat alles met de hand wordt gemaakt is de levertijd +/- 5-6 weken. Spoedbestellingen kan in overleg.

Kleur/behandeling: Het wordt grondig geschuurd en kindvriendelijk gemaakt en kan behandeld worden met een beits kleur naar keus

Ontwerp: Met de hand gemaakt.

Onderdelen/montage: De set wordt in delen geleverd de twee bankjes los van elkaar en de speelgoedkisten apart.

Let op! Doordat alles met de hand wordt gemaakt kan het originele model iets afwijken van de foto's. Hout leeft hierdoor kan het zijn dat de planken en het model iets kunnen veranderen, na uw aankoop.
Materiaal Gebruikt steigerhout 'oud gemaakt': is nieuw vuren hout wat oud gemaakt is in de fabriek. Door het behandelproces lijkt het alsof de planken jaren in weer en wind in de achtertuin hebben gelegen. Maar dat is natuurlijk niet zo, het is alleen de 'look' en een stuk beter voor de gezondheid. Op gebruikt steigerhout zouden wij geen beitsbehandeling adviseren.

Geborsteld steigerhout: ontstaat door gebruikt steigerhout te borstelen met een borstelmachine tot de bouwsporen volledig verdwenen zijn en de nerf extra goed zichtbaar wordt. Omdat de steigerplank een massieve plank is kan hij altijd nog een klein beetje ‘werken’. Dat wil zeggen dat de plank altijd nog een klein beetje kan krimpen of uitzetten. Dit hoort bij de charme van het gebruikte geborstelde steigerhout, ook bij geborsteld steigerhout zouden wij adviseren geen beits behandeling toe te passen.

Douglas steigerhout: staat bekend om zijn duurzaamheid klasse 3. Door de warme ietwat rode kleur van het hout en de nerf die opvalt zeker ook binnenhuis te gebruiken. Als de planken niet behandeld worden, verkleurt het hout binnen een klein half jaar van de ietwat rode kleur naar een grijze tint. Een blanke impregneer is een prima oplossing om de rode kleur te behouden. Impregneer heeft geen invloed op de duurzaamheid van het hout en is als je grijze planken mooi vindt dus hartstikke overbodig. Ook goed om te weten is dat Douglas planken gedroogd en geschaafd zijn, planken zijn verre van ruw en kunnen zo in een mooi meubel worden omgetoverd.
© 2014 - 2020 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel