Container ombouw met dwarsliggende planken

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 250,00 (inclusief btw)

Beschrijving:

Bent u de containers in het zicht ook zo zat? Dan is de kliko ombouw de perfecte oplossing, voor het uit het zicht zetten van twee kliko's. Door een handig kettingsysteem binnenin, gaat de deksel van de container mee omhoog als u aan de houten handvaten bovenop trekt. Makkelijk los te klikken en aan de voorkant zitten deurtjes waardoor die gewoon open kan als de containers eruit gereden moeten worden. 

De standaard maten van een ombouw voor 1 container van 240 liter zijn: 73 cm breed, 80 cm diep en 118 cm hoog. Deze maten betreffen de buitenmaten. Deze maat is geschikt voor een container met de afmeting: 59x71,5x107cm (BxDxH). Een 240 liter container. De genoemde prijs is van een ombouw voor 1 container van 240 liter.

Een ombouw voor 2 containers van 240 liter krijgt de afmeting: 141 cm breed, 80 cm diep en 118 cm hoog dit betreffen de buitenmaten.

Een ombouw voor 3 containers van 240 liter krijgt de afmeting van: 210 cm breed, 80 cm diep en 118 cm hoog dit betreffen de buitenmaten.

 

De standaard maten van een ombouw voor 1 container van 140 liter zijn: 59 cm breed, 80 cm diep en 118 cm hoog. Deze maten betreffen de buitenmaten. Deze maat is geschikt voor een container met de afmeting: 49x54x93 cm (BxDxH). Een 140 liter container.

Een ombouw voor 2 containers van 140 liter krijgt de afmeting: 120 cm breed, 80 cm diep en 118 cm hoog dit betreffen de buitenmaten.

Een ombouw voor 3 containers van 140 liter krijgt de afmeting van: 180 cm breed, 80 cm diep en 118 cm hoog dit betreffen de buitenmaten.

Wenst u een andere maat, omdat u bijvoorbeeld in het midden ruimte wilt voor kartonnen dozen etc. neem dan contact met ons op. Doordat alles met de hand wordt gemaakt, is alles mogelijk. 

 

Belangrijk: De ombouw wordt als bouwpakket geleverd. Daarnaast worden onze container ombouwen gebouwd op een waterpas vloer, het is dan ook van belang dat de ondergrond waarop deze geplaatst wordt zo goed als waterpas is. Enkele ongelijkheden zijn op te vangen met de stelpootjes die worden toegepast, tot een max. van twee centimeter.

Let op: Indien u kiest voor geen kleur is het raadzaam de ombouw goed te impregneren met een beschermlaag, dit om werking van het hout tegen te gaan.  

--

Materiaal: Bij bijna elk meubel kunt u kiezen uit 'oud gemaakt steigerhout', 'nieuw steigerhout', 'douglas hout' en 'geborsteld steigerhout'. (Meer informatie over onderstaande houtsoorten vindt u onder 'specificaties')

Diversehoutsoorten_gebruikt_nieuw_douglas_geborstel_website.jpg

--

Kleur:

Wilt u wat extra advies tijdens het kiezen van de kleur? Weet u niet zo goed welke kleur mooi in een bepaalde ruimte staat? U kunt altijd contact met ons opnemen, dan denken wij met u mee of geven we extra advies, zodat u met een gerust hart de juiste kleur kan bestellen!

Een aantal van onze kleuren uit de collectie:

kleurenkaart_denieuwe_eskameubelen_3.jpg

Specificatie Omschrijving
Productinformatie Levering: Omdat alles met de hand wordt gemaakt is de levertijd +/- 5 weken. Spoedbestellingen kan in overleg.

Kleur/behandeling: Het hout is grondig geschuurd en kan behandeld worden met een beits kleur naar keuze.

Ontwerp: Met de hand gemaakt.

Onderdelen/montage: Dit meubel wordt als bouwpakket geleverd.

Let op! Doordat alles met de hand wordt gemaakt kan het originele model iets afwijken van de foto's. Hout leeft hierdoor kan het zijn dat de planken en het model iets kunnen veranderen, na uw aankoop.
Materiaal Gebruikt steigerhout oud gemaakt is nieuw vuren hout wat oud gemaakt is in de fabriek. Door het behandelproces lijkt het alsof de planken jaren in weer en wind in de achtertuin hebben gelegen, waardoor het ook wel wat weg heeft van sloophout. Maar dat is natuurlijk niet zo, het is alleen de 'look' en een stuk beter voor de gezondheid.

Geborsteld steigerhout ontstaat door gebruikt steigerhout te borstelen met een borstelmachine tot de bouwsporen volledig verdwenen zijn en de nerf extra goed zichtbaar wordt. Omdat de steigerplank een massieve plank is kan hij altijd nog een klein beetje ‘werken’. Dat wil zeggen dat de plank altijd nog een klein beetje kan krimpen of uitzetten. Dit hoort bij de charme van het gebruikte geborstelde steigerhout, ook bij geborsteld steigerhout willen wij adviseren geen beits behandeling toe te passen.

Douglas steigerhout staat bekend om zijn duurzaamheids klasse 3. Door de warme iewat rode kleur van het hout en de nerf die opvalt zeker ook binnenhuis te gebruiken voor bijvoorbeeld een keukentafel of bijvoorbeeld lambrisering in de hal. Als de planken niet behandeld worden, verkleurt het hout binnen een klein half jaar van de iewat rode kleur naar een grijze tint. Een blanke impregneer is een prima oplossing om de rode kleur te behouden. Impregneer heeft geen invloed op de duurzaamheid van het hout en is als je grijze planken mooi vindt dus hartstikke overbodig. Ook goed om te weten is dat douglas planken gedroogd en geschaafd zijn, planken zijn verre van ruw en kunnen zo in een mooi meubel worden omgetoverd.
© 2014 - 2022 èSKa Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel